Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwe Leden

Tijdens de ALV van maart 2014 zijn onderstaande kandidaat leden voorgedragen en hebben inmiddels het lidmaatschap aanvaard. Het betreft:

de dames Maaike Houtkamp-Dijkstra, Brigitte Zaal- de Graaff, Petra Bunte.

de heren Henk Biesbrouck, Fred Groenewegen, Bert Loggen, Berend Mannessen, Peter Schüler.

Winterbijeenkomst

Op vrijdag 21 november 2014 organiseren wij de “Winterbijeenkomst 2014 “ Wij zijn zeer verheugd dat wij “gast” mogen zijn in de het nieuwe honkbalstadion van Pioniers in Hoofddorp. Voorafgaand is er een mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding. Noteer deze datum in uw agenda. De uitnodiging volgt.

Website

De website van onze vereniging is gewijzigd in: http://www.kieviten.com/. Deze wijziging was nodig om het bestuur de gelegenheid te geven zelf actiever informatie en activiteiten te plaatsen. Dat gaat binnenkort gebeuren.

Algemene Leden vergadering

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering voor 2015 staat gepland voor zaterdag 14 of 21 maart 2015. De vergadering start om 10.30 uur. De stukken zullen wij u eind februari doen toekomen.

Kievitleden actief tijdens WK Softbal

Kievitleden waren tijdens het WK als vrijwilliger zeer actief betrokken bij de organisatie. Hans Heil en Carolien Stadhouders waren dagelijks te horen als announcer. Olga Lablans, Brigitta Zaal, Pieter van der Ploeg, Feiko Drost en Ben Goorts traden op als official scorer

Marlies Struyvé was 1 van de UIC’s en Bert Loggen was Liaison Officer voor de umpires
Bij het Nederlands team was Berend Mannessen één van de coaches, Marco Stoovelaar was actief als Media Officer/Statisticus en Peter Schüler als Liaison Officer

En dat allemaal onder leiding van Peter van der Aart als president van het organisatie comité

Terugblik Zomerbijeenkomsten

Zondag 13 juli waren we met 33 Kievitenleden plus aanhang te gast bij de Haarlemse Honkbalweek. De Kieviten bezochten ’s middags de wedstrijd van het Nederlands Team tegen Chinese Tapei. De bijeenkomst werd gezellig afgesloten in de kantine van het Kennemer Sportcenter.

Op het Nol Houtkamp Sportpark van de vereniging Olympia in Haarlem brachten 32 Kievitleden met aanhang op zondag 17 augustus een bezoek aan het WK softbal. Tijdens de lunch brachten toernooidirecteur Peter van der Aart evenals de coach van het Nederlands team Craig Montvidas een “bliksembezoek” in de Viplounge. Hun aanwezigheid en een welkomstwoordje werd zeer op prijs gesteld. Voorzitter Henk den Duijn opende de middag wedstrijd d.m.v. het gooien van de eerste bal.

Overleden lid

Het bestuur heeft kennis genomen van het overlijden van Gé Hogenbirk op 15 juli.

Nieuwe Leden

Door het bestuur worden de volgende personen voorgedragen als kandidaat Kieviten-leden:

Saskia de Jong, Guus Slauerhof, Albert Jung, Craig Montvidas en Paul Boonstra.

Zonder reacties worden de leden in december als De Kieviten lid geaccepteerd

Automatische Incasso

Het bestuur is voornemens om de contributie per 2015 via automatische incasso te incasseren. Leden worden hierover persoonlijk geïnformeerd

E-mail gegevens

Van veel leden beschikken wij inmiddels over een e-mailadres. Tenslotte is de e-mail het communicatiemiddel van vandaag  geworden. Regelmatig blijkt echter dat e-mailadressen zijn gewijzigd. Vergeet u daarom a.u.b. niet deze wijziging ook aan het secretariaat van De Kieviten door te geven.

Aan die leden die deze nieuwsbrief per post ontvangen en wel over een e-mailadres beschikken doet het bestuur een dringend verzoek om het e-mailadres aan het secretariaat door te geven, zodat we de steeds maar stijgende portokosten tot een minimum kunnen beperken.

Diemen, 25 oktober 2014

Bestuur De Kieviten

ben.goorts@online.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *